H E
 ShopSzolgáltatásainkMagunkrólKiállításVirtuális túrákKapcsolat

Virtuális túrák Magyarországon

ÚJ KÉPEK
BUDAPEST
VIDÉK
VIRTUÁLIS KÉPESLAP
WEBMESTEREKNEK
NAGYVILÁG
TERMÉSZETKÉPEK

A képek
megtekintéséhez QuickTime vagy Flash plugin szükséges

Magunkról
2001-ben Francois Panchard barátunkat a kiváló svájci fotóművészt két dolog fogta meg Magyarországon: a gyönyörű tájak és épületek, amelyeket speciális panoráma technikával fotózott, s egy magyar lány, akibe beleszeretett. A szerelemből házasság lett és Francois a felesége és magyarországi barátai jóvoltából újabb és újabb helyeket fedezett fel, amelyekről úgy érezte, hogy meg kell örökítenie.
Két évvel később 2003-ban a fotóművész magyarországi barátaival együtt megalakította a Panoramas KFT-t, hogy a hobbiból üzlet legyen, és minél többen megismerhessék hazánkat, kivételes szépségű épület remekeinket, tájainkat az ő optikáján keresztül.
A folyamatosan bővülő repertoárból figyelmébe ajánljuk a hazánkat tizenhét darabos sorozatban bemutató munkákat és a hamarosan elkészülő önálló sorozatot, amely Esztergomot mutatja be; illetőleg új munkáinkat a fővárosról.
Cégünk támogatásával készült vándor-kiállításunk már hét  helyszínen került bemutatásra az Amerikai Egyesült Államok területén, a jövő év elejére pedig várhatóan eljut Párizsba és Londonba is.

A közeljövőben szeretnénk újabb területeken megjelenni és digitális, illetve nyomtatott termékeinknek új piacokat felkutatni; ehhez szívesen vesszük együttműködő partnerek jelentkezését a következő e-mail címen: edina.kammerer@panoramas.hu .

Team:

- Francois Panchard – fotós
- Kammerer Edina – ügyvezető
- Kádár István – informatika
- B.Nagy Ferenc – USA kapcsolat

 


Ajánló
budapestrooms.com
Budapest Apartments

budapestsite.com

Things to do in Budapest
 
Hungary's best English-language portal 
 
quick-business.biz
gyors és hatékony üzleti megoldások

vrway.com
több mint 3000 qtvr közép-európában

panoramas.dk
ha a nagyot szereti, hans nyberg honlapjának teljes képernyős szekciója biztosan elnyeri a tetszését

perlipop.ch
mezősi ági saját tervezésű ékszerei
 
 
Copyright 2003-2017. - Panoramas Kft. üzemeltető: Visiophone Kft.