H E
 ShopSzolgáltatásainkMagunkrólKiállításVirtuális túrákKapcsolat

Virtuális túrák Magyarországon

ÚJ KÉPEK
BUDAPEST
VIDÉK
VIRTUÁLIS KÉPESLAP
WEBMESTEREKNEK
NAGYVILÁG
TERMÉSZETKÉPEK

A képek
megtekintéséhez QuickTime vagy Flash plugin szükséges

Kiállítás
 
2003-ban egy Amerikában tanuló magyar diák - B.Nagy Ferenc -, aki szerette volna bemutatni hazáját diáktársainak és tanárainak, úgy érezte, hogy a leghatásosabb megoldás az lenne, ha  panoráma képekből rendezhetne kiállítást. Megkeresett minket, cégünk pedig örömmel támogatta az ötletét: nem csupán a képeket adtuk át, hanem a kiállított fotó-kollekció legyártásában is segítettünk.

Image

A kiállítás célja, hogy digitális panoráma fotók segítségével bemutassa Magyarország nevezetességeit, valamint összefoglalót adjon az ország gazdasági-, politikai életéről, földrajzáról, vallásról, történelméről, oktatásunkról, Magyar-Amerikai kapcsolatokról, gasztronomiáról, a Hungaricumokról, vallásról és a Nobel-díjasainkrol. A panoráma fotókiállítással a kezdetektől fogva az volt a célunk, hogy vándorkiállítássá nője ki magát így népszerűsítve hazánkat a lehető legszélesebb körben kezdetben az Egyesült Államokban, hiszen itt az első, másod vagy harmadik generációs magyarság nagy számban képviselteti magát. A meghivottakon keresztül elérjük azok családjaikat, barátaikat, munkatársaikat, valamint a Magyarság és Európa iránt érdeklődő más nemzetiségeket is.

A kiállításon 30 db nagyméretű (kb. 1m x 25 cm) angol leírással ellátott digitális panoráma fotó került felhasználásra, amelynek fele Budapestet, a másik fele pedig a vidéket mutatja be. Emellett 6 db illusztrációkkal ellátott, 1,5m x 1 m méretű szövegposzter is felhasználásra került.

A panoramáfotó kiállítás már több helyre eljutott itt az Egyesült Államokban: Castellani Art Museum, Niagara Egyetem, New York, Cleveland-i Nemzetközi Diák Olimpia és Magyar Ház, Sarasota, Florida, Los Angeles, Kalifornia valamint három olyan Egyetem, ahol Magyar diákok tanulnak. Ők esetenként tovább színesítették a rendezvényt néptáncbemutatóval, borkostolóval és ismeretterjesztő előadássorozatokkal.

A kiállításokat itt az Egyesült Államokban a New York-i Hungarian National Tourist Office és a Los Angeles-i Magyar Konzulátus támogatta.

Terveink között szerepel további kiállítások szervezése az Egyesült Államokban, Európában és Ausztráliában, ahol a Magyarság és diákság ugyancsak jelentős számban képviselteti magát. A kiállítást továbbá szívesen kölcsönöznénk magyar cégek külföldi rendezvényeihez, kulturális és oktatási intézményeknek.

Image 


Ajánló
budapestrooms.com
Budapest Apartments

budapestsite.com

Things to do in Budapest
 
Hungary's best English-language portal 
 
quick-business.biz
gyors és hatékony üzleti megoldások

vrway.com
több mint 3000 qtvr közép-európában

panoramas.dk
ha a nagyot szereti, hans nyberg honlapjának teljes képernyős szekciója biztosan elnyeri a tetszését

perlipop.ch
mezősi ági saját tervezésű ékszerei
 
 
Copyright 2003-2017. - Panoramas Kft. üzemeltető: Visiophone Kft.